onsdag den 18. juli 2012



2 pers.

300 g. tortellini med skinke og ost 
1 dåse hakkede tomater
1/2 dåse tomatpuré
2 fed hvidløg
1/2 - 1 løg (afhængigt af størrelse)
1/8 - 1/4 liter madlavningsfløde
salt
peber
frisk basilikum
frisk oregano (tørret kan også bruges)
parmesan


Svits først de hakkede løg og hvidløg i olivenolie. Når de er blevet gyldne/halv-brune put tomatpuré'en og de hakkede tomater i. Lad det stå og simre i mindts 5 min. I mellem tiden sæt vand over i en gryde, så det er klart når pastaen skal koges. Når sovsen har stået og simret i nogle minutter putter du fløden i, alt efter hvor meget du selv synes smager bedst. Put pastaerne i det kogende vand og tilsæt lidt salt og olie. Derefter kan du smage sovsen til med salt, pebber, parmesan og hakket frisk oregano og basilikum. Når både pastaen og sovsen er færdig, servere du det med noget frisk basilikum på toppen og noget revet parmesan drysset ud over. Og vupti, her har du en lækker, nem og billig iltaliensk pastaret.


Ingen kommentarer: