mandag den 25. juli 2011

Newport + turen derhen - dag 6

Salt Water Taffy's ligesom dem Carrie spiser på en bænk ved havet, da de 4 tøser er i Atlantic City
På vej til Newport
En bro som jeg ikke helt kan huske navnet på, eller hvor den lå (meget kikset, i know!). (foto-credit til min bror)
Ude foran en rigtig amerikansk diner vi spiste aftensmad på. (foto-credit til min bror)
Inde på dineren. (foto-credit til min bror, igen :-) )
Ray-Ban's
Newport by night
På vores 6. dag tog vi fra Provincetown til Newport. Her de sidste par dage har vi kørt rigtig meget rundt. Vi har kørt langs kysten ned mod New York, og bare stoppet i en by vi syntes så hyggelig ud, og har så bare fundet et hotel eller motel eller noget i den stil, hvor vi kunne sove. 
Anyways, vi "landede" i Newport (ikke der hvor de bor i O.C, hvis nogle af jer har set den serie). Newport ligger i staten Rhode Island, og selve byen var virkelig hyggelig! 
Vi kom først om aftenen, så efter vi havde spist på dineren, kørte vi ned til centrum via en "tur" man kalder Scenic Drive - hvor der lå en masse KÆMPE huse (hvis man overhovedet kan kalde det, det. Nærmere palæer på størrelse med Frb. Slot!!). 
10 af husene er åbnet som et slags museum, men resten er altså kæmpe palæer for en normal familie. "Just a simple home for two" - som Carrie ville ha' beskrevet det :-)
Vi besøgte et af de der (hvad skal vi kalde dem, slotte?) på dag 7, men det skal jeg nok fortælle nærmere om. 
Anyways, efter vi havde kørt den der Scenic Drive, parkerede vi lidt uden for centrum, og gik ind til havnen hvor der lå en ENORM yacht-ting (har ikke rigtig styr på både, men den var ca 3 gange min lejlighed, og den er altså en normal 5-værelses?!!) . Nå men så satte vi os på en bænk og nød en fantastisk frozen cappucino. Virkelig hyggelig by, men ingen tvivl om at rigtig mange i den her by, havde rigtig mange penge. Ikke at der er noget galt med det, overhovedet! :-)
Efter det gik vi hjem og sov. Det er hårdt at være på ferie. ha ha. Just kiddin'. 
I'll keep in touch. love

Ingen kommentarer: