fredag den 29. juli 2011

New York - dag 10

Ægte yellow-cap i East Village. 
Ude foran en pladebutik i East Village
Diane von Furstenberg i forgrunden, og "The Highline" i baggrunden - Meatpacking District
Udsigt fra "The Highline"
Udsigt fra "The Highline"
Akavet billede af min bror og min far - på "The Highline". 
"The Highline" i Meatpacking District. The Highline er en gammel togbane, i ca. 2. sals højde, som de har lavet om til sådan en 1,6 km lang slags park-bane-plante-område-ting. Det er et virkelig godt initiativ. Langs The Highline er der bænke, borde og sol-stole som alle kan bruge. Der er også plantet en masse grønt, og på et lille område, som i måske kan ane på billedet er der lavet sådan et lille vand basin (okay jeg ville måske ikke kalde det et basin, da vandet måske er 1 cm dybt) - men der går de små børn (og voksne) rundt og sopper. Virkelig hyggeligt! Og der er bare en fantastisk steming, ro og udsigt deroppe fra!
Kan egentlig ikke huske hvor det her billede er taget henne, men det er heller ikke det der er vigtigt. Det  i skal lægge mærke til er de brandtrapper der er på hver af husene. De gør bare New Yorks gader meget hyggeligere, efter min mening...
What's inside the bag? Tough question! lol 
mmmmmmmmm, cupcakes fra Magnolia Bakery. De ser mere lækre ud end de smager. Don't get me wrong, de smager godt, de er bare lidt overvurderede. En cupcake er en cupcake.  Men det skal prøves. Og butikken på 401 Bleecker St er virkelig hyggelig. Og det er Bleecker St også!!

Ingen kommentarer: